T +31 (0) 495 45 19 34

Directe enkeltandsvervanging en Meteen Door!

Heeft u een probleem met één van uw tanden, is de kans groot dat u in 1 dag geholpen kunt worden.

Het is dan niet meer nodig om enige tijd met een gat in uw mond door het leven te gaan voordat uw tand vervangen wordt.

Er wordt meteen geïmplanteerd en er wordt direct een tijdelijke kroon geplaatst.

Deze methode zorgt ook, in de meeste gevallen, voor een mooier eindresultaat, omdat het tandvlees en het bot op deze manier het best behouden blijven.

Bij een acuut probleem is het van belang dat u zo snel mogelijk bij een gespecialiseerd behandelcentrum een diagnose laat stellen.

VOS CENTRUM VOOR MONDZORG is een van de 16 geselecteerde behandelcentra in Nederland.

Meer informatie: www.meteendoor.nu

Tand in 1 dag (enkeltandsvervanging)

Veel mensen die problemen ondervinden met één van hun tanden en deze moeten laten vervangen vrezen dat dit betekent dat ze enige tijd met een gat in hun mond moeten rondlopen. Afhankelijk van de plaats waar de tand die moet worden vervangen zich bevindt, is dat niet alleen op visueel vlak vervelend. Daarnaast spreekt het voor zich dat u hier ook tijdens het eten de nodige hinder van zult ondervinden.

Gelukkig kan het ook anders! Indien u er voor kiest om voor uw enkeltandsvervanging een beroep te doen op Vos centrum voor Mondzorg zult u kunnen vaststellen dat deze reeds binnen één dag kan worden gerealiseerd. Op deze manier kan er u heel wat overlast worden bespaard!

Plaatsing van een tijdelijke kroon

Een nieuwe tand in 1 dag kan door ons worden gerealiseerd omwille van het feit dat er direct wordt geïmplanteerd. Daarnaast wordt er ook meteen een tijdelijke kroon voorzien. Deze manier van werken zorgt er niet uitsluitend voor dat u niet tijdelijk met een gat in uw mond door het leven moet gaan, daarnaast wordt er in de meeste gevallen ook een mooier eindresultaat door gerealiseerd.

Dit heeft alles te maken met het feit dat het tandvlees evenals het bot op deze manier het beste kan behouden blijven. Let wel, op het ogenblik dat er sprake is van een acuut probleem is het steeds belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons gespecialiseerde behandelcentrum.

De voordelen van een kroon op implantaat

Is er sprake van een tand of een kies die ontbreekt? Of is uw bestaande tand of kies in die mate beschadigd dat het niet langer mogelijk is om deze als basis in te zetten voor een brug of kroon? In dat geval is het realiseren van een kroon op implantaat de beste oplossing! De plaatsing van een implantaat is geen grote ingreep. Onze deskundige en ervaren implantologen hebben deze behandeling reeds vele malen uitgevoerd waardoor wij u in deze situatie uitstekend van dienst kunnen zijn. De voordelen van een kroon op implantaat zijn:

 • Het is geen vereiste om de naastgelegen, gezonde tanden of kiezen te slijpen;
 • Het betreft een structurele oplossing voor de lange termijn;
 • De plaatsing van een implantaat zorgt er voor dat verdere slinking van de kaak wordt voorkomen;
 • Het betreft een eenvoudige ingreep;
 • In vergelijking met een 3-delige brug is een kroon op implantaat veel voordeliger;
 • Ook voor de achterste kiezen kan een kroon op implantaat een prima oplossing zijn;

Unieke implantaat in 1 dag service

De realisatie van een tand of implantaat in 1 dag is niet zo voor de hand liggend als het op het eerste zicht mag lijken. Omwille van deze reden zijn er slechts een handvol tandartsen die er op dit ogenblik voor kiezen om deze service aan te bieden aan hun patiënten.

Wij van Vos centrum voor Mondzorg vinden het echter van belang dat we onze patiënten ten allen tijde de meest optimale zorg kunnen aanbieden. Bovendien dragen wij uiteraard ook het comfort die onze patiënten ervaren tijdens en na de behandeling hoog in het vaandel. Omwille van deze reden was de keuze voor het aanbieden van oplossingen op vlak van een tand in 1 dag een logische stap.

Een tand in 1 dag realiseren zonder zorgen

Over de mogelijkheid beschikken om een tand of implantaat in 1 dag te laten realiseren zorgt er voor dat heel wat vervelende situaties kunnen worden voorkomen. Het geeft veel mensen namelijk geen goed gevoel wanneer ze bijvoorbeeld moeten gaan werken terwijl ze een tand missen. Bovendien is de kans groot dat men al helemaal niet durft te lachen uit schrik om het gat in de mond te tonen.

Door te kiezen voor de tand in 1 dag oplossing die wij aanbieden worden deze vervelende situaties perfect voorkomen. Bovendien zult u ook veel minder overlast ervaren, bijvoorbeeld bij het eten van uw maaltijden. Zou u ook graag willen kunnen genieten van de voordelen van een tand in 1 dag? Dan is het zeker een aanrader om daarvoor een beroep te doen op de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden!

Ook een tand in 1 dag laten realiseren?

Heeft u ook een tand welke dient te worden vervangen, maar ziet u het absoluut niet zitten om enige tijd met een gat in uw mond door het leven te gaan? In dat geval mag het reeds duidelijk zijn dat wij van Vos centrum voor Mondzorg voor u de perfecte oplossing in petto hebben.

Wij zorgen er voor dat u binnen 1 dag kunt genieten van een nieuwe tand waardoor u zich hier absoluut geen zorgen om hoeft te maken. Op deze manier kunt u op een veel ontspannender manier toeleven naar de plaatsing van uw nieuwe tand. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wilt u eveneens een kroon op implantaat laten realiseren en dat op de meest efficiënte manier? Aarzel dan niet langer en kies er vandaag nog voor om contact met ons op te nemen voor een afspraak!

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie?

We horen graag van u!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht