T +31 (0) 495 45 19 34

Angsttandarts Weert, nooit meer angst voor de tandarts

Het komt nog steeds erg vaak voor dat mensen op een zeker ogenblik een bepaalde angst ontwikkelen voor hun tandarts. Dat is jammer, want eigenlijk is deze angst nergens voor nodig, in tegendeel. Ziet ook u telkens op tegen een controle of een behandeling van uw gebit? In dat geval kunnen wij u als ervaren angsttandarts Weert helpen om dit vervelende probleem op te lossen.

Veel mensen stellen nog steeds vaak uit angst een behandeling bij de tandarts uit, met alle gevolgen van dien. Wilt u altijd kunnen rekenen op een echt gezond gebit, maar wilt u niet telkens met angst toeleven naar uw behandeling? Ontdek dan nu welke meerwaarde een beroep doen op onze angst tandarts Weert voor u met zich mee kan brengen.

Angst voor een tandarts is nergens voor nodig

Angst voor een bezoek aan de tandarts is een ernstig probleem dat niet kan en mag worden genegeerd. Het is bovendien ook een probleem waar nog steeds opvallend veel mensen mee te maken hebben. De werkwijze die wij van Vos centrum voor mondzorg hanteren zorgt er voor dat angstige patiënten zich al snel zeer comfortabel zullen voelen. Dit gebeurt niet in het minst door de acties die op vlak van pijnbestrijding door onze angsttandarts Weert worden ondernomen.

Deze pijnbestrijding heeft als doel om er voor te zorgen dat de patiënt tijdens de behandeling geen pijn ervaart. Wanneer onze patiënten dit wensen en dit duidelijk aangegeven is het eveneens mogelijk om voor aanvang van de ingreep alles te verdoven. Ook voor de prik hoeft u niet bang te zijn. Onze ervaren tandartsen zorgen er voor dat u zelfs hier helemaal niets van zult voelen! Eveneens belangrijk voor onze patiënten om te weten is dat wij van Vos centrum voor mondzorg graag alle tijd nemen die is vereist voor onze patiënten. Dit zorgt er in de praktijk voor dat elke behandeling die gebeurt door onze angsttandarts Weert zorgvuldig en stap voor stap wordt opgebouwd.

Op deze manier weten onze patiënten precies wat er zal gebeuren waardoor ze zich geen onnodige zorgen hoeven te maken. Door het toepassen van deze werkwijze zorgen wij er als angsttandarts Weert voor dat een groot deel van de angst reeds kan worden weggenomen. Op deze manier kunnen alle vereiste behandelingen zonder probleem en in alle rust worden uitgevoerd. Daarnaast zult u reeds na één enkele behandeling bij ons kunnen vaststellen dat uw volgende bezoek aan de tandarts een stuk comfortabeler zal aanvoelen. Bekijk hier alle behandelingen die wij aanbieden!

Angst voor pijn bij behandeling is ongegrond

Veel mensen die vandaag de dag een bezoek aan de tandarts overwegen staan nog teveel stil bij enkele spookverhalen uit het verleden. Toen was het misschien niet altijd mogelijk om pijn tijdens een behandeling te voorkomen, maar tegenwoordig is dat wel degelijk het geval. Pijnbestrijding heeft dan ook een zeer aanzienlijke evolutie meegemaakt die ons tegenwoordig in staat stelt om het onze patiënten ten allen tijde zo comfortabel mogelijk te maken. Bent u toch nog niet helemaal overtuigd? In dat geval kunnen de onderstaande tips u ook helpen om uw angst onder controle te krijgen:

 • Zorg er voor dat u voor aanvang van de behandeling voldoende bent ingelicht. Wees er u bovendien niet uitsluitend van bewust hoe de behandeling precies zal verlopen, maar ook waarom ze nu exact is vereist.
 • Wanneer u een bepaalde behandeling krijgt is het steeds interessant om te weten dat u ook tijdens de behandeling over een zekere controle beschikt. Spreek gerust een bepaald teken af met uw angsttandarts Weert zodat hij op bepaalde ogenblikken de behandeling in kwestie even kan onderbreken.
 • Veel mensen die geconfronteerd worden met angst voor hun tandarts zijn gebaat met ontspannings- en ademhalingsoefeningen vooraleer een behandeling aan te vatten. Gedurende de behandeling zelf is het mogelijk dat een bepaalde vorm van afleiding kan helpen. Een beetje muziek kan bijvoorbeeld wonderen doen.

Angst voor verdoving? Niet nodig!

Angst voor een tandarts kan ook gericht zijn niet zozeer op de behandeling, maar wel op de verdoving die moet worden toegepast. Zoals reeds aangegeven doet het kleine prikje waarmee de verdoving wordt toegepast eigenlijk helemaal geen pijn. Van zodra dit prikje is gegeven treedt de verdoving in werking waardoor u helemaal niets meer zal voelen van de behandeling. Mocht dit onverhoopt op een bepaald ogenblik toch het geval zijn kan er altijd nog een beetje extra verdoving bij worden gegeven. Het enige waar u dan nog rekening mee dient te houden is dat uw wang of lip door de verdoving een beetje dik zal aanvoelen. Dat gevoel zal echter meteen verdwijnen wanneer de verdoving haar werk heeft gedaan. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat wij als angsttandarts Weert nagenoeg alle pijn bij onze patiënten kunnen wegnemen.

Aarzel niet om een angsttandarts Weert te contacteren!

Er voor kiezen om een beroep te doen op ons als ervaren angsttandarts Weert zorgt er voor dat uw angst voor een tandartsbezoek als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. Wij weten precies hoe we met angstige patiënten om moeten gaan. Ons ervaren team zorgt er dan ook steeds voor dat u in alle comfort en zonder angst elke controle of behandeling moeiteloos zal weten te doorstaan. Bent u ook op zoek naar een professionele angsttandarts Weert met een hart voor zijn patiënten? Dan bent u hier bij Vos centrum voor mondzorg absoluut aan het juiste adres!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht