T +31 (0) 495 45 19 34

All on 4

Wanneer uw tanden uw levenskwaliteit beperken of indien u het merendeel van uw tanden reeds heeft verloren spreekt het voor zich dat u daarvoor op zoek zult gaan naar een concrete oplossing. Veel mensen kiezen er dan voor om een kunstgebit te laten realiseren, maar deze kan het comfort aanzienlijk beperken. Anderen zijn op hun beurt dan weer genoodzaakt om te blijven investeren in tanden die eigenlijk niet meer te redden zijn.

Voor al deze situaties bestaat er nu een ronduit revolutionaire oplossing waarmee u meteen een nieuwe start kunt maken met onmiddellijk vaste tanden. Wilt u ook graag de unieke voordelen van de all on 4 oplossing kunnen ervaren? Dan bent u daarvoor bij ons alvast aan het juiste adres!

Wat is all on 4 precies?

All on 4Indien u kiest voor een all-on-4 gebitsbehandeling beschikt u op dezelfde dag dat de implantaten worden geplaatst over uw nieuwe (tijdelijke) vaste gebit. Dit gebit wordt dan geplaatst op 4 implantaten, die op strategische plaatsen in de kaak zijn geplaatst. Voor dat de all-on-4 oplossing door Professor Malo Paula werd ontwikkeld werd er algemeen aangenomen dat patiënten met weinig kaakbot een zware botopbouw of één of meerdere sinusliften moesten ondergaan. Dit was een vereiste omdat er doorgaans gebruik moest worden gemaakt van 8 tot wel 10 implantaten.

Door de komst van de all-on-4 oplossing behoort dit tot het verleden. Er zijn dan ook nu slechts 4 implantaten vereist. Daarnaast is het mogelijk om elke patiënt deze behandeling aan te bieden, zelfs zij die slechts over een beperkte hoeveelheid aan kaakbot beschikken.

Geen sinusliften vereist

Bijzonder aan een all-on-4 gebitsbehandeling is bovendien ook dat er geen sinusliften of sinusboringen zijn vereist. Dit was bij heel wat mensen die implantaten wensten voorheen wel het geval. Vervolgens kon er dan pas na een lange periode van 9 maanden echt worden gestart met het plaatsen van de implantaten.

Deze volledige procedure zorgde er voor dat mensen die implantaten moesten laten voorzien, een behoorlijk lange tijd geconfronteerd werden met een aanzienlijke beperking van hun comfort. Door te kiezen voor de all-on-4 oplossing behoort dit definitief tot het verleden. Er zijn bij deze behandelingswijze dan ook nooit chirurgische sinusliften vereist terwijl de implantaten ook nog eens per direct kunnen worden geplaatst. Op deze manier heeft u binnen slechts één dag reeds vaste tanden en dat niet pas na een lange en vaak frustrerende periode.

Zelden een gebrek aan kaakbot

Eveneens een niet onbelangrijk voordeel welke is verbonden aan de all-on-4 gebitsbehandeling is terug te vinden in het feit dat er eigenlijk haast nooit kaakbot te weinig voor handen is. Ook dit is een belangrijk verschil in vergelijking met de traditionele behandeling voor de plaatsing van een kunstgebit op implantaten. Daarbij moest er namelijk veelal chirurgisch kaakbot worden bijgeplaatst.

Dat is bij de all-on-4 oplossing dus veel minder het geval. Is er hier onverhoopt toch sprake van? In dat geval kan er gebruik worden gemaakt van speciale Zygoma implantaten. Ook op deze manier kunt u dan ook meteen perfect genieten van vaste tanden.

U kunt meteen alles eten na de behandeling

Het belangrijkste voordeel van een all-on-4 gebitsbehandeling is uiteraard terug te vinden in het feit dat u meteen kunt genieten van vaste tanden. Dit betekent onder meer dat u ook meteen terug alles kunt eten. Dit eigenlijk op precies dezelfde manier als een persoon die nog steeds over diens oorspronkelijke, sterke en gave gebit beschikt. Dit is een belangrijk verschil in vergelijking met kunstgebitten en klikgebitten. Deze staan er namelijk om bekend het eetcomfort aanzienlijk te kunnen beperken.

Zowel eten als afbijten wordt hierdoor vaak negatief beïnvloed. Wilt u een dergelijk probleem kunnen voorkomen? Ook dan zult u kunnen vaststellen dat er voor kiezen om gebruik te maken van de all-on-4 gebitsbehandeling een uitstekende oplossing betekent.

Ook meteen vaste tanden hebben? De all on 4 behandeling maakt het mogelijk!

Veel mensen zien een beetje op tegen de hele (lange) procedure die vaak van toepassing is bij de plaatsing van implantaten. Dat is begrijpelijk, maar gelukkig hoeft dit niet langer een probleem te zijn, in tegendeel.

Mensen die meteen over vaste tanden willen beschikken kunnen nu namelijk perfect kiezen voor de all on 4 gebitsbehandeling. Deze behandeling kan gebeuren zonder sinuslift, neemt veel minder tijd in beslag en kan bovendien worden voltrokken met een gegarandeerd optimaal comfort voor de patiënt. Twijfel dan ook niet langer en neem snel contact met ons op voor een afspraak!

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie?

We horen graag van u!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht